Njemica vozila suprotnom trakom po hrvatskoj autocesti i pokušala pregaziti policajca

Njemačka državljanka na istarskom je ipsilonu u noći s utorka na srijedu vozila Mercedes u suprotnom smjeru, a zatim je oštetila tri vozila i pokušala pregaziti policajca te je završila na psihijatriji, izvijestila je istarska policija u srijedu poslijepodne.     

Policija je u utorak u 22:20 sati primila dojavu da se Mercedes austrijskih registarskih oznaka kreće u suprotnome smjeru na dionici istarskog ipsilona Medaki – Baderna u smjeru Umaga. Budući da je prijetila opasnost da će vožnjom u suprotnome smjeru ugroziti druge sudionike u prometu, istarski ipsilon zatvoren je za promet, a policijski službenici odmah su krenuli u potjeru, prenosi Hina.

Nakon što je stigla na naplatnu postaju Umag, vozačica je Mercedesom najprije udarila u automobil koji je stajao u koloni te u policijsko vozilo, a zatim je naglo krenula prema policijskom službeniku pokušavajući ga pregaziti. 

Policajac je bio prisiljen uporabiti vatreno oružje te ispaliti hice u gume automobila. Bez obzira na to, Mercedes se nastavio kretati velikom brzinom, ponovno suprotnim smjerom, ovaj put u smjeru Pule, zbog čega su policijski službenici nastavili potjeru. Nakon odmorišta Bala, policijski službenici sustigli su automobil, a vozačica je udarila u stražnji dio policijskog vozila i zaustavila se.

Utvrđeno je da je riječ o 62-godišnjoj njemačkoj državljanki koju su policijski službenici priveli uz uporabu sredstava prisile, nakon čega je smještena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Nitko nije ozlijeđen, na mjestu događaja obavljen je očevid, a nad njemačkom državljankom provest će se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je obijesnom vožnjom dovela u opasnost druge sudionike u prometu, da je oštetila tri vozila i pokušala pregaziti policijskog službenika.

Bild.baKomentari

Next Post

Dinamo pokušao 'ukrasti' Milanu mladog Norvežanina, ali nije uspio

Sri ruj 30 , 2020
Danas je stigao u Milano i uskoro bi trebao biti potvrđen kao novi igrač Milana, a poznati norveški novinar i voditelj na tamošnjem Eurosportu Jonas Bergh-Johnsen tvrdi da ga je htio i Dinamo.