Održana premijera filma o umirovljenicama iz Ljubuškog – Dream Team babe

Australska premijera dokumentarnog filma Dream Team babe redateljice i scenaristice Lejle Zvizdić održana je sinoć u Veleposlanstvu Bosne i Hercegovini u Australiji.

Sinoć je u prepunoj Velikoj sali veleposlanstva BiH u Australiji, uz poštovanje pravila razmaka zbog Covid-19, održana australska premijera dokumentarnog filma Dream Team babe redateljice i scenaristice Lejle Zvizdić koji je na nedavnom trećem festivalu dokumentarnog filma AJB DOC u organizaciji Al Jazeera Balkans ostvario značajan uspjeh, priopćeno je iz Veleposlanstva BiH.

Veleposlanik Mirza Hajrić je građane BiH u Canberri, kojih ima mnogo iz Hercegovine, pozvao da s njima podijeli ovu toplu ljudsku priču o umirovljenicama iz Ljubuškog Kati Mihaljević, Nadi Lauc, Jagodi Lauc, Blagici Skoko, Franki Šunjić i Ani Škorput, navodi se u priopćenju.

Bild.baKomentari

Next Post

Brojne nagrade za mlade kazalištarce iz Viteza i Busovače

Pon ruj 28 , 2020
Predstave Gradskog kazališta mladih (GKLM) Vitez “Nema me” i koprodukcija Udruge “Uzor” iz Busovače i GKM-a Vitez “Čarobnjak iz Oza”, osvojile su brojne nagrade na Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralaštva BiH u Konjicu. “GKM Vitez osvojio je sedam nagrada, od kojih pet za predstavu ‘Nema me’, a dvije za predstavu ‘Čarobnjak […]
GKM Vitez