Otkrivena tajna natučenih koljena Doris Pinčić

Izvor: Jutarnji list

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) prošli je tjedan snimala na otoku Ižu novi video za svoj projekt ‘Kuhinja babe Eve’.

Podijelila je fotografiju u bijeloj haljinici i napisala: ‘Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih – rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem.’

Foto: Instagram

Mnogi su te ‘padove’ povezali s razvodom nje i glazbenika Borisa Rogoznice (31), ali tek naknadno su shvatili da se radi o pravom padu s lakšim ozljedama.

– Stani na ‘balun’. Molim te uspori – pisali su joj fanovi. Neki su komentirali i da je od stresa vidljivo izgubila na kilaži.

Doris je tijekom ‘spornog’ snimanja sjela u haljinici i balerinkama na stari motor marke Tomos, ali sve se otelo kontroli. Okružena snimateljima i ekipom, pala je i natukla koljena, ruke i rebra. Zadobila je i nekoliko modrica.

– Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali idemo dalje – rekla je voditeljica za Jutarnji list.

Zadranka nije javno govorila o nesreći sve dok gledatelji nisu uočili modrice na njezinim koljenima dok je vodila emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ s Davorom Meštrovićem (52).

Foto: HRT

Bild.baKomentari

Next Post

Konačno pokrenut postupak za rješavanje ubojstava Pere Glavočevića i Pere Božića

Sub ruj 26 , 2020
Ured za pružanje pravne pomoći pripadnicima braniteljske populacije pri Glavnom vijeću Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine (GV HNS BiH) pozdravio je rad Državnog tužiteljstva, koje je, kako je navedeno, konačno poduzelo niz istražnih aktivnosti u cilju otkrivanja počinitelja ubojstava Pere Glavočevića i Pere Božića, počinjenih u srpnja 1993. godine […]