Ova žena će roditi svoje unuče umjesto neplodne kćeri

Izvor: Today

Breanna (29) i njen suprug Aaron Lockwood (28) su godinama pokušavali postati roditelji. Par se vjenčao 2016. godine, a veza je odoljela svim izazovima. Breana je oduvijek znala da želi biti majka.

Nadali su se putovanjima tijekom prve godine braka prije nego što su osnuju obitelj. Ti su planovi stavljeni na čekanje kad se Breannin djed razbolio, jer je toliko željela da on upozna svog praunuka prije nego što umre.

U početku su pokušali dobiti bebu prirodnim putem, ali, nakon godinu dana bez uspjeha, odlučili su ugovoriti sastanak s dr. Brianom Kaplanom na Klinici za plodnost u Ilinoisu. Tamo su s dr. Kaplanom započeli vitro oplodnju, prenosi Today.

https://www.instagram.com/p/CGV4sSZhgF4/?utm_source=ig_embed

Ali čak i nakon 476 injekcija, osam IVF transfera smrznutog embrija, dva pobačaja i izvanmaternične trudnoće, bili su slomljeni.

Nakon četiri godine nade, praćene bolom i razočaranjima, umalo su odustali od ideje da će imati vlastito dijete. Jedina preostala opcija bila je pronaći surogat, koji može stajati više od 100.000 američkih dolara.

– Fizički i psihički znala sam da ću progurati bilo što, ali nema puno toga što se može ako nemaš novac i mislim da me je to uplašilo – rekla je Breana.

I tada se javila nada, u obliku nesebičnog dara Breannine majke, koja je ponudila biti surogat svojoj kćeri i zetu. Julie Loving je godinama bespomoćno gledao kako Breana i Aron neumorno pokušavaju započeti izgradnju obitelji. Tada joj je palo na na pamet ‘ja im mogu biti surogat!’

– Kao majka biste sve napravili da pomognete svom djetetu. Kad vidite da ga boli i pati, a znate da možete pomoći, to ćete i napraviti – ispričala je.

Kad je to prvi put predložila kćeri, ona joj je rekla ‘ti si luda’. No, to nije prestajala nuditi. Konačno, kad se činilo da je par iscrpio sve mogućnosti, dogovorili su sastanak za Julie kod doktora Kaplana.

– Ovo je vrlo neobična situacija – rekao je dr. Kaplan .

Roditi bi trebala 12. studenoga 2020., a na svu sreću unatoč njezinim godinama dosadašnji tijek trudnoće je u najboljem redu.

– Tako sam sretna što mogu pomoći svojoj kćeri i njenom suprugu da osnuju obitelj. To je zapravo sve što želim, da pomognem njima – objasnila je 51-godišnja trudnica.

Bild.baKomentari

Next Post

Danas oblačno, vrlo moguća kiša

Sub lis 17 , 2020
Jutros u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u sjevernim područjima Bosne pada kiša. Temperature zraka u 8 sati: Bjelašnica -1 stupanj, Sokolac 3, Ivan Sedlo 5, Livno i Sarajevo 6, Bihać, Bugojno, Gradačac i Grude 7, Tuzla 8, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Sanski Most, Široki Brijeg, Srebrenica i […]