Pazite kome dajete novac: Ovoj Mostarki nikako nemojte vjerovati

Izvor: Pomozi.ba

Udruga Pomozi.ba uputila je upozorenje putem društvenih mreža da se u Mostaru lažna volonterka predstavlja kao članica ovog udruge.

– Danas smo iz Mostara dobili informacije da nepoznata djevojka s maskom, koja se predstavlja volonterkom Udruge Pomozi.ba hodajući od vrata do vrata navodno prikuplja pomoć za oboljelu djecu. Još jednom napominjemo da ona niti bilo tko drugi tko na ovaj način prikuplja novac, sigurno nije naš volonter – priopćili su iz Pomozi.ba.

Kako je navedeno, ova udruga na ovaj način ne skuplja donacije.

– Ne prikupljamo novac u haustorima, kafićima, na ulicama (osim ako se ne radi o nekoj velikoj humanitarnoj akciji koju ranije organizujemo i najavimo)! Jedini način da donirate novac našoj Udruzi jes putem naših računa, Web stranice Pomoziba.org, izravno u našim prostorijama ili putem brendiranih kutija Pomozi.ba koje se nalaze u brojnim ugostiteljskim i prodajnim objektima, objavljeno je na Facebook stranici ove Udruge.

Zamolili su sve građane Mostara da ih obavijeste ako budu imali više informacija o djevojci koja se lažno predstavlja, kako bi mogli poduzeti potrebne mjere.

– Dobre pazite kome dajete novac i upozorite i druge – priopćeno je iz Pomozi.ba.

Bild.baKomentari

Next Post

Da se ičega u životu srami, šutio bi makar na današnji dan

Sri ruj 9 , 2020
Željko Komšić kaže da se srami zločina koje je Armija BiH počinila u Grabovici?, postavio je pitanje na svojoj Facebook stranici novinar i politički komentator Tvrtko Milović.