Pogledajte u kakvom okruženju je Modrić proslavio rođendan

Podijelio je obiteljsku fotografiju ispred torte, a svoju zahvalu napisao je na španjolskom, engleskom i hrvatskom kako bi ju svi njegovi iz kluba mogli razumjeti.

Najbolji hrvatski nogometaš i naš kapetan Luka Modrić proslavio je svoj 36. rođendan, kojeg je proslavio sa suprugom Vanjom (39) i njihovo troje djece, Ivanom (11), Emom (8) i Sofijom (3), prenosi Večernji.hr.

Podijelio je obiteljsku fotografiju ispred torte, a svoju zahvalu napisao je na španjolskom, engleskom i hrvatskom kako bi ju svi njegovi iz kluba mogli razumjeti.

– Godine su samo broj, hvala svima na lijepim čestitkama! – napisao je kapetan.

Vesela obitelj pozirala je pred tortom koja je bila ukrašena kao smoking, s bijelom košuljom, cnim sakoom te crnom mašnom, a ukrasili su je i s dvije crvene ruže.

Ispod torte pisalo je na engleskom ‘sretan rođendan’.  Na fotografiji Luka u krilu drži najmlađu kći Sofiju dok mu žena i starija kći poziraju svaka s jedne strane.

Ivano je stao iza tate i obgrlio ih rukama, a cijela obitelj uživala je u druženju. Fotografiju je lajkalo gotovo pola milijuna ljudi, a čestitki ispod se skupilo više od pet tisuća.

Osim pratitelja, rođendan su mu čestitale i službena stranica Real Madrida, Eura 2020, kao i suigrači Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Duje Čop, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Dominik Livaković, ali i glumci Luka Peroš i Enis Bešlagić.

Bild.ba

Previous articleSejdić odgovorio HNS-u pa se zapetljao: Ako će Hrvati birati Hrvata za koga ću glasati?
Next articlePogledajte što je Škoro rekao o ulasku u klub Hrvatskih suverenista
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments