Pojedinci poput Mustafića će biti tužni, ali da, Plenković je rekao da se svi iz BiH mogu cijepiti u RH

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u srijedu da Hrvatska ima dovoljno cjepiva da cijepi cijelu Hrvatsku i BiH, i to s obje doze.

– Mi ćemo ove godine dobiti jedno osam milijuna cjepiva, imamo toga dovoljno da cijepimo cijelu Hrvatsku i BiH, i to s po dvije doze – kazao je Plenković, prenose hrvatski mediji.

Dodao je kako će Hrvatska sa zadovoljstvom donirati cjepivo svojim susjedima.

– Mi za 150 godina nećemo potrošiti cjepivo koje smo naručili. Mi ćemo morati donirati cjepivo svojim susjedima, i to ćemo učiniti sa zadovoljstvom. Oni se svi mogu besplatno cijepiti i štiteći njih štitimo sebe. Onda ćemo donirati i Africi i drugima, ukupno 6 milijuna doza – naglasio je hrvatski premijer.

Sarajevski redatelj i probošnjački politički aktivist Dino Mustafić je prije par dana na Twitteru bulaznio o tom da je Aleksandar Vučić lider širokih pogleda, a Plenković naci-kukavica jer je, navodno, Plenković pozvao samo bh. Hrvate da se cijepe dok za Bošnjake, Srbe i Ostale nije bilo mjesta.

To se danas pokazalo poprilično netočnim. Nadajmo se da će Mustafić pohrliti po cjepivo u Hrvatsku kako bi svojim primjerom pokazao zašto je važno cijepiti se.

A evo i fotkica Mustafićevog malicioznog tvita.

Bild.ba

Previous articleOvo je HDZ-ov prijedlog Izbornog zakona. Bošnjačke stranke će ga vjerojatno odbiti, ali je nama OK.
Next articleA sve oni, kao, lijeni: U Crnoj Gori otkriven dosad najveći zasad marihuane