Posuški stadion oduzima dah svojom ljepotom!

U HŠK Posušje već neko vrijeme pušu neki novi vjetrovi pa je klub iz Hercegovine na pravom putu da postane stabilan kao prije 20-ak godina.

Posušje je svojevremeno bilo među boljim timovima u BiH, dres ovog klub između ostalih nosili su Hrvoje Erceg i Wagner Santos Lago.

Prošle sezone izborena je promocija u Prvu ligu FBiH, a u dosadašnjem dijelu sezone Posušje igra odlično i u samom je vrhu tablice.

U 11. kolu na svom stadionu će dočekati Orašje, a igrači će imati odlične uvjete za igru s obzirom na odličnu pripremljenost terena.

Posušje je na Facebook stranici objavilo fotografiju stadiona Mokri Dolac za kojeg se bez ikakve lažne skromnosti može reći da sija i trenutno je među boljim u Prvoj ligi FBiH.

Bild.baKomentari

Next Post

Džaferović otkazao svoj prvi samostalni posjet, trebao je ići u Pakistan

Ned lis 18 , 2020
Posjeta izaslanstva Bosne i Hercegovine Islamskoj Republici Pakistan, predvođene predsjedavajućim Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem, koja je bila planirana od 20. do 23. listopada 2020. godine, otkazana je zbog pogoršane epidemiološke situacije u vezi s pandemijom koronavirusa, priopćeno iz Predsjedništa BiH. U izaslanstvu Bosne i Hercegovine, koja je trebala boraviti u […]
Džaferović