Prilikom fotografiranja Dodik nije htio stati uz Džaferovića

U Bruxellesu je danas održan sastanak članova Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, Milorada Dodika i Željka Komšića s predsjednikom Europskog parlamenta Davidom Sassolijem.

Kako smo ranije objavili, sva tri člana predsjedništva danas u Bruxellesu imaju niz sastanaka sa europskim službenicima. Kako se vidi na televizijskim snimcima, Sassoli je dočekao članove bh. Predsjedništva tijekom dolaska u zagradu Europskog parlamenta.

No, prilikom fotografiranja uslijedile su i male “trzavice”.

Sassoli je ponudio članovima Predsjedništva da stanu ispred panoa za fotografiranje. No, Dodik je zaobišao Sassolija i stao s njegove druge strane, tako da se predsjednik EP-a našao između njega i Komšića i Džaferovića.

Sassoli je rukom pokazao Dodiku da stane do druge dvojice članova Predsjedništva ali je on to odbio. Sassoli je još jednom ponovio gest rukom. No, Dodik je to ponovo odbio i pokazao rukom Sassoliju da on stane do Džaferovića.

Inače, uobičajeno je da se članovi Predsjedništva BiH sa stranim službenicima fotografiraju na ovaj način, odnosno da taj službenik stoji u sredini.

Video RTRS-a pogledajte od 40 sekunde, a možete ga pogledati OVDJE.

Bild.baKomentari

Next Post

Kapetan Armenije odustao od transfera, uzeo pušku i ide u rat!

Sri ruj 30 , 2020
On ne zna kada će opet igrati nogomet. Uzeo je pušku i ide u rat za Armeniju, ide braniti svoju obitelj i svoj narod, objasnio je menadžer predsjedniku Limassola s kojim je Haroyan već sve dogovorio. AEL iz Limassola na vrhu je ciparske Prve lige. Momčad vodi bivši Rijekin veznjak […]