Prvi neslužbeni rezultati iz SDP-a, evo tko uvjerljivo vodi

Izvor: RTL

Prema trenutnim neslužbenim rezultatima u drugom krugu trebali bi se sučeliti Grbin i Kolar.

U sjedištu SDP-a na Iblerovom trgu u Zagrebu Središnje izborno povjerenstvo počela je zbrajati rezultate izbora novog vodstva.

Pravo glasa imalo je oko 12 tisuća članova stranke, odnosno oni koji su podmirili članarine.

GRBIN UVJERLJIVO POBIJEDIO U ZAGREBU

U Gradu Zagrebu koji broji najveći broj članova SDP-a prebrojani su glasovi, a neslužbeno doznajemo kako uvjerljivo vodi Peđa Grbin koji je osvojio 456 glasova. Na drugom mjestu nalazi se Ranko Ostojić s 277 glasova, a na trećem Željko Kolar s 261 glasom. Mirela Ahmetović osvojila je 179 glasova, dok je Marino Percan osvojio 4 glasa.

Za sada Peđa Grbin vodi i u Krapinsko-zagorskoj županiji gdje je njegov najveći protukandidat Željko Kolar župan. Još nisu prebrojeni svi glasovi iz ove županije, no za Kolara najpovoljniji rezultat može biti izjednačen.

Grbin je pobijedio u Jaski, gradu iz kojeg dolazi Mihael Zmajlović koji je u njegovom timu, no zanimljivo je da je pobjedu odnio i u Osijeku gdje je predsjednik županijske organizacije Domagoj Hajduković koji podržava Kolara.

U Osijeku je Peđa Grbin uvjerljivo osvojio 95 glasova, Željko Kolar 24 glasa, Mirela Ahmetović 17, a Ranko Ostojić 14 glasova.

OSTOJIĆEV FIJASKO U SPLITU

Stigli su rezultati iz druge najveće SDP-ove organizacije – one u Splitu. To je matična organizacija Ranka Ostojića a može se reći da je doživio fijasko s osvojenim 61 glasom. Premoćno je u Splitu pobijedio Željko Kolar s 258 glasova dok ih je Peđa Grbin osvojio 103.

Prema trenutnim neslužbenim rezultatima u drugom krugu trebali bi se sučeliti Grbin i Kolar.

Za Bernardićeva nasljednika natječu se saborska zastupnica i načelnica Omišlja Mirela Ahmetović, saborski zastupnik i potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin, krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, pulski SDP-ovac Marino Percan i predsjednik SDP-a Splitsko-dalmatinske županije Ranko Ostojić.

Bild.baKomentari

Next Post

Sodoma i Gomora: U famoznom klubu viđene mlade cure u minicama?!

Sub ruj 26 , 2020
Malo tko ovih dana nije čuo za klub bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića u zagrebačkoj Slovenskoj 9 gdje su dolazili ljudi iz državnog vrha, ministri, bivši predsjednici, sadašnji predsjednik, novinari, glumci… Dolazili su onamo ministar prometa Oleg Butković, koji je u klubu igrao belu, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić i ministar […]