Američki skijaš nakon teškog pada ostao nepomično ležati

Foto: HRT/Reuters

Amerikanac Tommy Ford, koji je nastupao sa startnim brojem 4, je u ušao u završni dio staze, promašio je jedna vrata, zanijelo ga je te je odletio u zaštitnu ogradu…

U petak se Norvežanin Lucas Braathen teško ozlijedio pri samom ulasku u cilj, a nažalost, novi veleslalom u Adelbodenu donio je još jedan stravičan pad.

Amerikanac Tommy Ford (31), koji je nastupio sa startnim brojem 4, je u ušao u završni dio staze, promašio je jedna vrata, zanijelo ga je te je odletio u zaštitnu ogradu. Udario je jako glavom i nakon pada je ostao nepomično ležati, a do njega su odmah doletjeli liječnici koji su mu ukazivali pomoć.

Nakon dvadesetak minuta po njega je došao helikopter koji ga je odvezao u bolnicu na daljnje pretrage.

Utrka je bila prekinuta na pola sata, a i dalje nije poznata sudbina nesretnog američkog skijaša.

Nažalost, na stazi u Adelbodenu smo i u petak vidjeli dva teška pada. Prvo se ozlijedio Norvežanin McGrath, a nakon njega i njegov sunarodnjak Lucas Braathen. Ušao je u cilj, preuzeo vodstvo, ali je zapeo na zadnjim vratima, pao i klizeći ušao u cilj. Nažalost, otišlo je koljeno i ova sezona je za njega gotova.

A na treningu veleslaloma u četvrtak je stradao i Švicarac Mauro Caviezel koji je pao na glavu, a u bolnici su mu dijagnosticirali potres mozga, pišu 24sata.hr.

Bild.baKomentari

Next Post

Korisnici Telemacha imaju pravo raskinuti ugovor jer su im prekšena prava

Sub sij 9 , 2021
Tvrtka Telemach neugodno je iznenadila svoje korisnike za Novu godinu izbacivši Arena sport kanale iz svoje ponude. Time je pokrenut val nezadovoljstava od strane njihovih korisnika, koji su spomenute ugovore zaključivali u prvom redu zbog spomenutih kanala i ekskluzivnih sportskih sadržaja.