Blaž Slišković: Ponosan sam na dvije titule sa Zrinjskim

Večeras, ponedjeljak 11. siječnja u programu RTV Herceg Bosne od 20 sati i 5 minuta možete pogledati drugi dio emisije Portret prvaka s Blažom Bakom Sliškovićem.

U prvom dijelu legendarni nogometaš govorio je o svojim iskustvima u Veležu, Hajduku i Marseillu. U nastavku emisije Slišković se osvrće na svoje igračke avanture u Pescari, Hrvatskom Dragovoljcu i HŠK Zrinjski.

Komentira izjavu Zinedinea Zidana kako mu je upravo Slišković uzor te kako je uživao gledati Maradonu protiv kojega je igrao u Seriji A. Govori o trenerskim iskustvima , godinama provedenim u reprezentaciji BiH, kratkom iskustvu u Hajduku te ističe kako je ponosan na dvije titule sa Zrinjskim.

Kraj drugoga dijela emisije Portret prvaka rezerviran je za brojne anegdote iz Bakine igračke i trenerske karijere. O Sliškoviću u emisiji govore njegovi suigrači, kolege treneri te renomirani sportski novinari. Urednik i voditelj emisije Portret prvaka je Albert Pehar.

Bild.baKomentari

Next Post

Liječnica u BiH preminula zbog koronavirusa

Pon sij 11 , 2021
Specijalistkinja ginekologije dr. Alica Ćurić (1962.), koja je preminula jučer poslijepodne, prva je aktivna liječnica ili zdravstveni radnik Županijske bolnice Zenica koja je preminula od posljedica koronavirusa - potvrdio je Feni direktor te ustanove Rasim Skomorac.