Boatengova bivša djevojka pronađena mrtva 10-ak dana nakon prekida: Prijetila je da će me uništiti

Boatengova bivša djevojka pronađena mrtva 10-ak dana nakon prekida: Prijetila je da će me uništiti

Bayernov branič Jérôme Boateng napustio je momčad u srijedu kako bi se vratio u Njemačku zbog smrti svoje bivše djevojke, najavio je trener europskog prvaka Hansi Flick uoči finala klupskog Svjetskog kupa u Kataru.

– Jerome je došao u moju sobu i pitao me za dopuštenje da ode kući, rekao je Flick na posljednjoj konferenciji za tisak prije finala u četvrtak protiv meksičkog Monterrey Tigersa. 

Boateng (34) i 25-godišnja Kasie Lenhardt prekinuli su prije desetak dana, a dnevnik Bild navodi da je manekenka pronađena mrtva u utorak u svom domu u Berlinu.

Manekenka i nogometaš Bayerna prekinuli su jednogodišnju vezu prije nekoliko dana, 2. veljače. Lenhardt je zvijezdu njemačkog nogometa optužila za prevaru, a 32-godišnji Boateng je izjavljivao da je bio primoran biti s njom u vezi.

Kasia je, prema navodima njemačke policije, izvršila samoubojstvo

Boateng je u vezi s atraktivnom manekenkom bio godinu i pol, ali ju je ostavio jer ga je navodno ucjenjivala i, prema njegovim riječima, prijetila da će ga uništiti.

– Kasia mi je često prijetila da će me uništiti. Prijetila mi je da će mi uništiti karijeru i da ću ostati bez djece. Najavljivala je da će me optužiti da sam je tukao jer je znala da me za istu stvar optužila i majka moje djece i da smo na sudu zbog toga. Kontaktirala je čak i nju kako bi svjedočila u njezinu korist. Sve je činila da me uništi. Kreirala je lažne profile na društvenim mrežama i širila je laži o meni s ciljem da me uništi. Nadam se da će dobiti pomoć jer joj je ona hitno potrebna – kazao je nedavno nogometaš u razgovoru za Bild.

Odmah nakon raskida se oglasila i nesretna manekenka koja je Boatenga nazvala vragom.

– Okončala sam vezu zbog tvojih laži i prevara. Progovorit ću, ali moram se prvo sabrati. Trebat će mi vremena. Uzvratit ću udarac, nikad nisam bila tako odlučna, jer sam iskorištena i prevarena – napisala je ona, prenosi Index.hr.

Bild.ba