Boban zadao težak udarac blagajni AC Milana, morat će mu isplatiti lijepu svoticu

Zvonimir Boban dobio je sudski spor protiv Milana. Podsjetimo, Boban je tužio Milan za odštetu nakon što je u ožujku prošle godine dobio otkaz na mjestu direktora.

Sud je odlučivao o tome što Bobanu pripada nakon otkaza i donio je odluku da mu klub mora isplatiti 5,375,000 eura. Od toga je 4,125,000 eura spadalo pod materijalnu, a 1,250,000 pod nematerijalnu štetu, plus kamate i revalorizacija i 843 eura troškova te 51.450 eura odvjetničkih naknada.

Milan se žalio na tu odluku, a Sud u Milanu smanjio je kaznu pa će Bobanu na kraju pripasti 4.2 milijuna eura, piše Calcio e Finanza, a prenose brojni drugi talijanski mediji.


Podsjetimo, Boban se neko vrijeme nije slagao s upravom u kojoj je glavnu riječ vodio Ivan Gazidis, a onda si je presudio jednim intervjuom za Gazzettu dello Sport.

U njemu je otvoreno odgovorio na višemjesečne glasine kako će njega, Maldinija i trenera Stefana Piolija na ljeto naslijediti jedan čovjek – Ralf Rangnick.

“Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama, kao i razlici u strastvenosti oko kluba. Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, oštro je rekao Boban, a to ga je na koncu koštalo i otkaza.

Bild.ba

Previous articleŠirokobriješka glumica ohrabruje majke: Cice gore i ne daj nikom da ti skine osmijeh
Next articleIvan Pavao I. će biti beatificiran, papa Franjo mu priznao čudo u Argentini
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments