C. Ronaldo će igrati protiv Hrvatske na Poljudu

C. Ronaldo će igrati protiv Hrvatske na Poljudu

Cristiano Ronaldo vratio se proteklog vikenda na nogometne terene nakon što se riješio koronavirusa, pa ga je portugalski izbornik Fernando Santos očekivano uvrstio na popis igrača za sljedeće utakmice reprezentacije, među kojima je i ona protiv Hrvatske u Ligi nacija.

Ronaldo nije igrao puna tri tjedna, od utakmice Portugala protiv Francuske 11. listopada do Juventusova gostovanja kod Spezije u Serie A 1. studenoga, na kojem je ušao s klupe u 56. minuti i do kraja zabio dva gola u pobjedi 4:1.

Nakon toga nastupio je i u 3. kolu grupne faze Lige prvaka u Budimpešti protiv Ferencvaroša. Juventus je i tu utakmicu dobio 4:1, a Ronaldo ovaj put nije bio strijelac, ali je za jedan gol asistirao.

Portugalsku reprezentaciju prvo očekuje prijateljska utakmica protiv Andore 11. studenoga, a za očekivati je da će nju Ronaldo ipak preskočiti. Zatim slijed okršaj u Ligi nacija protiv Francuske 14. studenoga te za kraj natjecanja gostovanje na Poljudu protiv Hrvatske tri dana kasnije.

Na prvoj utakmici protiv Hrvatske Ronaldo nije igrao zbog otekline na stopalu, ali Portugal je i bez njega lako pobijedio 4:1.

Bild.ba