Čelik se priprema za potencijalni nastavak prvenstva

Izvor: Fena

Foto: Fena

Nogometaši Čelika, nakon što su dobili nalaze testova na koronavirus i dozvolu za početak trenažnog procesa, danas u 16.00 sati obavit će i prvi trening za početak priprema za mogući nastavak BHT Premijer lige – potvrdio je Feni kondicijski trener Almir Seferović.

On će s trenerom golmana Ibrom Hodžićem i trenerom predpionirske i kadetske vrste zeničikog kluba Pavlom Skočibušićem, realizirati trenažni proces. Ako se nastavi natjecanje u PLBiH, Skočibušićevo ime nalazit će se u zapisniku u rubrici “Šef stručnog stožera“, jer on jedini posjeduje Profi trenersku licencu.

– Svi nalazi na koronavirus bili su negativni i odlučili smo da danas počnemo s radom. Kao što znate, objavljena je informacija da klub neće dobiti licencu za narednu sezonu, ali mi ćemo nastaviti s radom i čekati konačnu odluku. Trenirat ćemo do konačne odluke Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da li će biti nastavljena ova sezona – kaže Seferović.

Navodi da će trenirati danas i sutra, dok će u nedjelju svim igračima dati slobodan dan.

On najavljuje da će im se već danas priključiti i Srbin Mladen Zeljković, dok bi se golman Bojan Pavlović i Nemanja Zlatković trebali priključiti u ponedjeljak, 1. lipnja.

– Neće doći ni Ermin Huseinbašić i Ševkija Resić, kojima sam dao dozvolu da ostanu kod svojih kuća, jer im klub treba pronaći novi smještaj. Oni će dobiti program po kojem će raditi – najavljuje Seferović.

Bild.baKomentari

Next Post

Velika akcija USKOK-a, uhićeno više istaknutih HDZ-ovaca

Pet svi 29 , 2020
U akciji policije i USKOK-a uz predsjednika uprave Hrvatskih šuma uhićena je državna tajnica Ministarstva uprave i bivša kninska gradonačelnica Josipa Rimac. Potvrdio je to njezin odvjetnik Željko Gulišija.