Ćorluka je Kranjčaru prije 14 godina pjevao “svinjo debela”, evo što sada kaže o tome

Ćorluka se osvrnuo i na promjene koje je Zlatko Dalić napravio nakon Europskog prvenstva.

Vedran Ćorluka u ekskluzivnom razgovoru za RTL Sport govorio je o hrvatskoj reprezentaciji i svom poslu u njoj, Marku Livaji, Mariju Mandžukiću, raspletu u HNL-u te koga smatra najvećim Dinamovim konkurentom u borbi za titulu…

“Najteži poziv u mom životu je bio onaj ispričati se Niki Kranjčaru, a o njemu sam imao ne vrhunsko mišljenje, nego možda najbolje”.

Tim se riječima Vedran Ćorluka za RTL sjetio situacije kada je na proslavi naslova prvaka Dinama 2007. pjevao uvredljivu pjesmu “Svinjo debela, nema oprosta” koju su navijači Modrih skovali, a koja je bila upućena Kranjčaru koji je prešao u Hajduk.

“U tom trenutku ludila dogode se neke stvari i neiskusan mladić, nažalost, može podleći takvoj atmosferi i pjevati”, rekao je Ćorluka koji se prisjetio tih trenutaka upitan za komentar pjesme “Mrzim Dinamo, srpsko ime to” koju je pjevao Marko Livaja nakon pobjede Hajduka nad Dinamom početkom prosinca.

Sigurno da on sam zna da je pogriješio, da se te stvari ne pjevaju i ne govore, da je puno suigrača poniklo iz tog kluba. I eve što sad govorim bih volio da meni netko prije rekao o mojoj pjesmi, ali ne mislim da bi zbog toga Livaju trebalo izbaciti iz reprezentacije”.


Ćorluka se osvrnuo i na promjene koje je Zlatko Dalić napravio nakon Europskog prvenstva.

“Došli smo do zaključka da ne trebamo mijenjati kako bi momčad trebala igrati, kako bi igrači trebali izgledati i ponašati se, trebali smo se i mi promijeniti. To je Dalić i napravio pa se kompletno promijenilo razmišljanje stožera. To se onda prenijelo i na momčad koja je izgledala puno bolje i discipliniranije u ovih sedam utakmica nakon Europskog prvenstva”, izjavio je Ćorluka za RTL.

Što se tiče Svjetskog prvenstva u Kataru, Ćorluka ističe da je normalno prolazak grupe staviti kao cilj, a jasno je dao i prognozu raspleta ovosezonskog domaćeg prvoligaškog natjecanja.

“Ja sam dinamovac, Dinamo uvijek vidim na vrhu. Ima najbolju momčad i naravno bih volio da oni budu prvaci. Mislim da će tako i biti. Najozbiljniji konkurent po meni je Osijek. Jako su disciplinirani, imaju jako dobrog trenera koji zna kad treba i kako se treba ponašati u derbijima. Zna dići i tenzije, ali je jako stručan trener i to se vidi po njegovoj momčadi”, zaključio je Ćorluka.

SOURCEBild.ba
Previous articleMamić: Čepinska mafija me želi ubiti, Kutle: Situacija je neusporedivo gora
Next articleU Zenici uklonjen uvredljivi plakat, ali je poslužio kao inspiracija za fotomontažu…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments