Dalić se ljetos sukobio s dotad standardnim reprezentativcem, evo zašto ga više ne poziva

Šime Vrsaljko već neko vrijeme nije u hrvatskoj reprezentaciji. Poziciju desnog beka preuzeo je Josip Juranović, a Vrsaljko, jedan od senatora u reprezentaciji, više ne dobiva Dalićeve pozive.

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Otkriveno je da je na Europskom prvenstvu ove godine došlo do manjeg konflikta na jednom ručku nakon što je Dalić u 3. kolu i odlučujućoj utakmici protiv Škotske odlučio koristiti Juranovića, a ne Vrsaljka.

“Ti mene nisi stavio igrati, ti si to napravio”, obratio se Vrsaljko izborniku. “Otkad smo nas dvojica na ti?”, odgovorio mu je iznenađeni Dalić, otkrivaju Sportske novosti.

Na popodnevnom treningu nastavili su razgovor odvojeni od ostalih igrača.

“Kako možeš tako nastupiti prema meni? Zvali smo te u reprezentaciju i kad nisi igrao u klubu, pazili na tebe, kod svakog i najmanjeg problema vadili te iz igre da te sačuvamo od ozljede, imaš status prvotimca, iako od Rusije nemaš kontinuitet igara… Što sam sve za tebe napravio, a ti tako! Vidim da si umoran i zato želim svježeg Juranovića. To je jedini razlog”, očitao je Dalić bukvicu nogometašu Atletica.

Vrsaljko je poslije toga i susret protiv Španjolske odgledao s klupe, a onda više nije dobivao pozive. Za Hrvatsku je odigrao 51 utakmicu, a tijekom Svjetskog prvenstva 2018. godine bio je nezamjenjiv.


SOURCEBild.ba
Previous articleMigranti pritišću granicu, poljski policajac zadobio frakturu lubanje, Merkel zvala Lukašenka
Next articleNovinarima greškom poslan šalabahter: Avioni nazvani po slatkišu, pogledajte natuknice o Milanoviću i Žalac
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments