Đoković će, ako se u međuvremenu ne odluči cijepiti, moći igrati samo na jednom Grand Slamu ove godine

Pred Đokovićem je sada period velikih odluka - ostati pri stavu da se ne treba cijepiti ili će ipak to učiniti kako bi se mogao boriti za najvažnije trofeje u karijeri.

Ako Novak Đoković ne promijeni stav o cijepljenju, ove godine će moći nastupiti samo na jednom Grand Slam turniru.

Đoković je danas deportiran iz Australije jer nije cijepljen i na taj način je ostao bez prilike da se bori za rekordnu 21. titulu na Grand Slam turnirima.

No, čini se da će do te brojke moći ove godine doći samo na Roland Garrosu. Čelnici drugog Grand Slam turnira sezone i francuske vlasti su poručili kako će Đoković moći igrati na Roland Garrosu, no, isto se ne može reći za Wimbledon i US Open.

Naime, u Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države se ne može ući bez cjepiva te Đoković neće moći igrati na trećem i četvrtom Grand Slam turniru sezone ukoliko se ne cijepi.

Također, neće moći igrati ni na tri Masters turnira u SAD-u – Indian Wellsu, Miamiju i Cincinnatiju te je moguće da godinu ne dočeka ni kao rekorder po broju ATP 1000 turnira.


Trenutno ima 37, odnosno jednu više od Rafaela Nadala koji ga za dva tjedna može prestići i po ukupnom broju Grand Slam titula.

Pred Đokovićem je sada period velikih odluka – ostati pri stavu da se ne treba cijepiti ili će ipak to učiniti kako bi se mogao boriti za najvažnije trofeje u karijeri.

SOURCEBild.ba
Previous articleRanjeni vepar ozlijedio lovca: Bila je to grdosija od 200 kilograma, prava zvijer!
Next articleNapokon su priznali čega se boje: ”Svaki kompromis oko IZ mogao bi biti protumačen kao izdaja”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments