Futsal reprezentativci BiH spremni za utakmicu s Rumunjskom

Futsal reprezentativci BiH spremni za utakmicu s Rumunjskom

Futsal reprezentativci BiH sutra će se u Bukureštu sastati s izabranom vrstom Rumunjske u susretu 3. kola grupe 4 kvalifikacija za EURO 2022.

Bh. momčad je u prethodne dvije utakmice u kvalifikacijama ostvarila pobjede, protiv Sjeverne Makedonije u Zenici (2:1) i Srbije u Novom Sadu (4:2), dok je sutrašnji protivnik protiv istih ekipa zabilježio dva neriješena ishoda.

Izbornik Ivo Krezo sutra neće moći računati na sve pozvane igrače.

– Marijo Aladžić i Mirko Hrkać su ozljeđeni i oni neće moći nastupiti protiv Rumunjske. Problem nam predstavlja i udarac koji je Srđan Ivanković dobio u prošlom prvenstvenom kolu. On je trenirao smanjenim intenzitetom, ali nadamo se da će moći nastupiti sutra. Mi smo u prva dva kola odigrali izvanredno, ali to nas ne smije zavarati. Rumunjska je kvalitetna i iskusna ekipa koja iza sebe ima nekoliko nastupa na velikim natjecanjima. Najbolji igrači su im naturalizirani Brazilci i Portugalci. Međutim, mi smo se dobro pripremili. Analizirali smo protivnika i znamo što nas čeka. Ne možemo reći da smo favoriti, ali se nadamo da možemo osvojiti nova tri boda – rekao je trener najavivši borbu u koju idu naši futsal reprezentativci.

Utakmica će biti odigrana u dvorani CNS Polivalenta u Bukureštu od 19 sati.

Iste vrste ponovno se sastaju 10. ožujka u Zenici, prenosi BHRT.

Bild.ba