Hoće li Đokoviću uskratiti Australian Open? Ako je suditi prema pomotivnom spotu, lako bi se moglo dogoditi…

Stalno je naglašavao kako se nema namjeru cijepiti, ali je nedavno po prvi puta dao nešto drugačiji odgovor.

Još je uvijek nepoznato hoće li najbolji svjetski tenisač Novak Đoković nastupiti na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru godine. Turnir u Melbourneu se igra od 17. do 30. siječnja iduće godine, a Đoković je skoro desetljeće i pol vladar tog Grand Slama.

Naime, prvi puta ga je osvojio 2008. godine, a ukupno je u Melbourneu osvojio devet titula u karijeri. Svi oni koji namjeravaju iduće godine igrati na Australian Openu moraju obaviti kompletno cijepljenje za COVID-19, a Đoković je cijelo vrijeme pandemije bio jedan od najžešćih kritičara među tenisačima na temu cijepljenja. Stalno je naglašavao kako se nema namjeru cijepiti, ali je nedavno po prvi puta dao nešto drugačiji odgovor.

Odnosno, nakon poraza od Zvereva u polufinalu ATP Finala, na temu odlaska u Melbourne, rekao je „vidjet ćemo“, prenosi Hina.

No, možda je znakovito to što je napravljen promotivni spot za Australian Open 2022. godine (čak dvije verzije) i iako bi Đoković zbog svih uspjeha na turniru trebao biti ‘glavni glumac’ srpskog tenisača nema ni sekunde u niti jednoj od verzija tih spotova.

Previous articleDodik – Čović – Izetbegović sastanak je izgleda večeras
Next articleOn je veleposlanik Republike Hrvatske u Srbiji i Domovinski rat nazvao je ‘građanskim’. Trebamo li reći da su mnogi bijesni?
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments