Hrvatski rukometaši danas igraju prvu utakmicu Svjetskog prvenstva: Hoće li razveseliti naciju kao i nogometaši?

"Spremni smo, odradili smo dobre pripreme. U principu sve što smo htjeli smo i odradili. Očekuje nas rat svih 60 minuta, gdje svi moramo biti koncentrirani i fokusirani i onda neće izostati dobar rezultat", dodao je Horvat.

Hrvatska rukometna reprezentacija danas u 20:30 u švedskom Jönköpingu u prvom kolu skupine G protiv Egipta igra prvu utakmicu Svjetskog prvenstva.

“Egipat je ozbiljna reprezentacija, gazi u obrani, u tranziciji i u napadu. Respektiramo ih, ali smo svjesni svojih kvaliteta. To je jedna reprezentacija koja ima širok roster i dobru 6-0 obranu, iz koje vuku u leđa. Lijevi vanjski su ti koji donose puno odluka. Naša obrana je na to spremna, pripremili smo se na njihove individualne i kolektivne karakteristike”, rekao je hrvatski izbornik Hrvoje Horvat uoči utakmice s Egipćanima.

“Spremni smo, odradili smo dobre pripreme. U principu sve što smo htjeli smo i odradili. Očekuje nas rat svih 60 minuta, gdje svi moramo biti koncentrirani i fokusirani i onda neće izostati dobar rezultat”, dodao je Horvat.

“Egipat je ozbiljan protivnik”

Rukometno Svjetsko prvenstvo u srijedu su otvorili Francuska i drugi domaćin Poljska (26:24), dok je jučer odigrano još sedam utakmica. Uz Egipat, Hrvatska je u skupini sa Sjedinjenim Američkim Državama (15. siječnja) i Marokom (17. siječnja), a sve utakmice prve grupne faze igrat će u 20:30.


“Vjerujem da je Hrvatska spremna, odradili smo odlične pripreme, dobro smo trenirali i mislim da smo odigrali zadnje dvije utakmice ok. Vidjeli smo što ne smijemo raditi i što moramo ispraviti”, izjavio je hrvatski reprezentativac Željko Musa.

Previous articleČudo od grada u BiH: Mnogi dolaze ovdje raditi, teško je naći slobodan stan
Next articlePijan s balkona, ali i kasnije s bicikla psovao policajcima, vikao da su četnici, jedva su ga svladali i uhitili
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments