Izbornik sijao od sreće: Nema većeg ponosa od naših 25.000 navijača. A što se tiče Brozovića…

„Izgleda da je zadnja loža istegnuta. To je sigurno tri do četiri tjedna mirovanja, ali za Svjetsko prvenstvo će biti sve u redu“

Foto: Arhiva

Veliki je ovo rezultat, a sve se promijenilo kada smo se mi drugačije postavili i opustili, komentirao je nakon pobjede kod Austrije 3-1 izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

„Bila je ova utakmica teža od svih očekivanja. Nakon brza dva pogotka dogodila se velika borba. Austrijanci su nam stvarali dosta problema, ali igrači su uložili maksimalnu energiju i trud. I svaka im čast na tome, kao i na čak 25.000 naših navijača koji su nas ovdje pratili. Nema većeg ponosa od toga. Dansku nismo ni spominjali, ni njihovo vodstvo. Bilo je važno da se mi drugačije postavimo. Spustili smo loptu, uspostavili kontrolu, počeli smo stvarati prigode, opustili se i to je bila prava Hrvatska“, rekao je Dalić te se dotaknuo ozljede Marcela Brozovića.

„Izgleda da je zadnja loža istegnuta. To je sigurno tri do četiri tjedna mirovanja, ali za Svjetsko prvenstvo će biti sve u redu“, optimistično je rekao Dalić te pohvalio veliki broj kvalitetnih igrača na koje može računati u ovom trenutku.

„Imamo široki izbor igrača, puno podjednakih igrača te je to velika stvar u ovom trenutku. Stvarno detalji odlučuju o tome tko će igrati. Ovisi i tko nam je suparnik. Ali, dečki igraju sjajno i kada imaš takvu momčad, u kojoj svi jednako dišu, onda je to dobro. Da, ta Liga nacija mi je bila frustrirajuća dosad. Sve kritike koje sam dobio i mi kao momčad bilo je vezano za Ligu nacija i prijašnje utakmice protiv Francuske, Engleske, Španjolske i Portugala. Evo, sada smo se vratiti i sretan sam. No, nema euforije, kao što nema ni tragedije. Te dvije stvari ionako uvijek vode u krivom smjeru. Idemo se sada spremiti za Svjetsko prvenstvo“, završio je izbornik Dalić.

SOURCEHINA
Previous articleČeda Jovanović o drogama: Naravno da sam probao
Next articleEvo tko su mogući protivnici Vatrenih na Final Fouru
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments