Kakve riječi hvale poznatog sportskog novinara o hrvatskom kapetanu! ‘Modrić je DNK Real Madrida’

Već deset godina Hrvat pokazuje kako se brani dres koji voli poput obitelji, piše španjolski novinar.

Luka Modrić | Izvor: Afp

Nakon što je Real Madrid osvojio još jedan naslov španjolskog prvaka, poznati španjolski sportski novinar i urednik Tomas Roncero u svojoj kolumni u Asu posebno je nahvalio hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

Roncero, koji je tekst naslovio “Modrić je DNK Madrida”, u uvodu navodi da je kao dijete postao navijač legendarne madridske momčadi ponajprije zahvaljujući Pirriju (Jose Martinez Sanchez). Dodaje da su kasnije osjećaj pripadnosti i predanosti učvrstili Camacho, Juanito, Santillana i Stielike, a potom je pun hvale za hrvatskog kapetana.

– U 21. stoljeću, točnije u posljednjem desetljeću, tu zastavu istinskog madridskog DNK nosi Luka Modrić. Već deset godina Hrvat pokazuje kako se brani dres koji voli poput obitelji, piše španjolski novinar.

– Modrić je tihi vođa koji govori samo na travnjaku, a njegove igre izazivaju pljesak divljenja malom zadarskom genijalcu, navodi Roncero.

Luka Modrić je u Real stigao 2012. iz Tottenhama, a njegov san je umiroviti se u dresu madridskog kluba, s kojim je navodno već dogovorio detalje novog ugovora. Unatoč godinama, 36-godišnji hrvatski veznjak igra sjajno.


– Luka je Petar Pan. Zauvijek Bijeli (Los Blancos), zaključuje španjolski novinar.

SOURCEBild.ba
Previous articleOvo još niste vidjeli: U Ljubuškom otvoren prvi muzej duhana u regiji
Next articleSupruga pjevača koji je nedavno preminuo: Njegov kolega se uselio kod mene, pomaže oko djece
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments