Kova i Broz su najskuplji hrvatski nogometaši, treće mjesto bi vas moglo iznenaditi

Portal koji se bavi procjenom vrijednosti nogometaša, Transfermarkt, na kraju godine je ažurirao procjenu cijene na tržištu, prenosi Večernji.hr.

Nakon sjajne prve polusezone procjena njegove vrijednosti porasla je s 19 na 25 milijuna eura.

Portal koji se bavi procjenom vrijednosti nogometaša, Transfermarkt, na kraju godine je ažurirao procjenu cijene na tržištu, prenosi Večernji.hr.

Zanimljivo je vidjeti da je Jošku Gvardiolu nakon polusezone u Leipzigu cijena porasla za trećinu. On je doživio najveći skok vrijednosti.

Nakon sjajne prve polusezone procjena njegove vrijednosti porasla je s 19 na 25 milijuna eura. Gvardiol je sada treći najskuplji hrvatski reprezentativac iza Marcela Brozovića (Inter), procijenjenog na 40 milijuna eura, i Matea Kovačića (Chelsea), koji prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura.

No, Gvardiol nije treći najskuplji hrvatski nogometaš, to je Ante Rebić. Njega Transfermarkt procjenjuje na 32 milijuna eura.


Vratimo li se još malo na reprezentativce i reprezentaciju, recimo da je Hrvatska završila godinu na 15. mjestu Fifine ljestvice, što je četiri mjesta lošije od pozicije koju je imala na kraju prošle godine.

Na prvom mjestu je Belgija koja četvrtu godinu zaredom završava kao najbolja na svijetu.

SOURCEBild.ba
Previous articleSTRAVIČNA NESREĆA Najmanje 30 mrtvih u požaru, strahuje se da je broj žrtava mnogo veći
Next articleOtkriveno nekoliko tisuća lažnih covid potvrda! Čeka ih novčana kazna ili zatvor
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments