Marca: Ronaldo radi na povratku u Real Madrid

Izvor: Index

Foto: EPA

Španjolska Marca piše kako se Cristiano Ronaldo želi vratiti u Real Madrid koji je napustio u ljeto 2018. godine.

Od kada je otišao u Juventus Cristiano je zahladio odnose s Realom. Nije se pojavio na dodjeli Zlatne lopte koja je otišla u ruke Luke Modrića, a od bivših suigrača ostao je u kontaktu jedino s Marcelom.

Ipak, stvari su se promijenile u ožujku ove godine kada je Ronaldo osobno nazvao Florentina Pereza i zatražio mjesto u loži na El Clasicu koji je odigran 1. ožujka.

Nakon toga je na društvenim mrežama proslavio ovosezonsku pobjedu Reala u El Clasicu (1:3), dok je na Poljudu u ponedjeljak ugodno razgovarao s bivšim suigračima iz kluba Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem koji je u međuvremenu otišao u Chelsea.

Iako Ronaldo želi povratak u Real, a Juventus ne bi imao ništa protiv riješiti se njegove plaće od 31 milijuna eura godišnje, čini se kako Real nije zainteresiran. Španjolskom prvaku Ronaldo nije preskup, već klub nije zainteresiran za njegov povratak.

Bild.baKomentari

Next Post

SAD službeno napustio sporazum Otvoreno nebo

Ned stu 22 , 2020
Sjedinjene Američke Države službeno su se povukle iz sporazuma "Otvoreno nebo" šest mjeseci nakon što je to najavila Trumpova administracija.