Modrić otpao pred utakmicu, navijačima Reala to baš i nije sjelo, traže da se oprosti od reprezentacije

Poštujem Luku i jako ga volim, ali ako se ne oprosti od reprezentacije, nemoguće je da nastavi igrati u Realu, piše jedan navijač, a mnogi tvrde slično nakon što Modrić nije mogao nastupiti tri dana nakon El Clásica

Tri sata prije utakmice Real Madrida i Osasune ovu srijedu na službenim stranicama “kraljevskog kluba” stigla je obavijest kako je će Luka Modrić (36) propustiti utakmicu u posljednji trenutak iako je prvotno trebao biti u kadru, piše 24sata.hr.

O točnom razlogu preskakanja ove utakmice iz kluba nisu izvijestili, a Španjolci nagađaju kako nije u pitanju nikakva posebna ozljeda, već umor jer je još u nedjelju Luka igrao 90 minuta u pobjedi u El Clásicu protiv Barcelone. To mu je bila 400. utakmica za “kraljeve”

Kako god, Carlo Ancelotti poštedio ga je ogleda na Santiago Bernabéuu protiv kluba Ante Budimira (zbog ozljede ni njega nije bilo u kadru), a u objavi novinarke radija COPE Aranche Rodríguez na Twitteru razvila se velika rasprava što se zapravo događa s kapetanom “vatrenih”.

“Sigurno će biti dobro da zaigra za reprezentaciju. Mora se oprostiti ako želi novi ugovor kao što je napravio Kroos s Njemačkom”, napisao je jedan.

“Ovo mu je vjerojatno posljednja godina”, tvrdi drugi.


“Ako Modrić želi nastaviti igrati za klub i iduću godinu, mora se oprostiti od reprezentacije. Ili mu pokazati vrata i reći hvala na svemu”, oštar je jedan navijač.

“Poštujem i jako volim Modrića, ali ako se ne oprosti od reprezentacije, nemoguće je da nastavi igrati u Real Madridu u tim godinama”, piše drugi.

“Stradivarius je ostao kući odmarati se s obitelji. Sezona je duga”, piše jedan navijač.

“Nadam se da nije ništa ozbiljno, neovisno o tome je li to zbog ozljede ili nekog drugog osobnog ili obiteljskog motiva”, objavio je drugi.

SOURCEBild.ba
Previous articleZakopane ratne sjekire, Ante i Simona opet na okupu
Next articleRead about The Excellent Russian Mail Buy Brides BULL CRAP Theory? Listed here is a Excellent Case
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments