Može mu se: Mamić uživa u Neumu, zaplovio i jahtom, a fanovi su mu poslali urnebesnu poruku

Izvor: Sportske novosti

Zdravko Mamić uživa posljednjih dana u Neumu, snimljen je kako se kupa i odmara u jednom od hotela, a sad se pojavila i fotografija na Instagramu gdje je – zaplovio na jahti.

Čini se da se poželio rashladiti na Jadranu i da mu je dosadila međugorska oaza, ali je naravno pazio da ostane u granicama države u kojoj ima prebivalište posljednjih godina, pišu Sportske novosti.

Kapetane Mamiću, pazi samo da ne zalutaš u hrvatske vode – šale se na račun Mamića, nakon što je objavljena fotografija u kojoj je zaplovio ispred Neuma.

Snimljen je kako se rado fotografira s fanovima, a naravno, u stopu ga prati i određena osoba, navodno – tjelohranitelj. Ipak rado daje autograme i ne odbija – fotografiranje.

Bivši čelnik i savjetnik Dinama zadnjih godina boravi u Međugorju nakon što je pobjegao hrvatskom pravosuđu. Optužen je u lipnju 2018. godine za izvlaćenje novca iz Dinama te je osuđen na šest i pol godina.

Bild.baKomentari

Next Post

Zapalio hrvatsku zastavu usred Zagreba

Sri srp 1 , 2020
Spaljivanje i uništavanje zastave, kontroverzan je i zakonom kažnjiv čin uređen Zakonom o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti predsjednika Republike Hrvatske.