Najskuplji bayernovac u povijesti nije smio prilaziti djevojci pa ju oženio, prijeti mu zatvor

Lucas Hernandez ima vremena do 19. listopada da riješi sve probleme sa zakonom. Ako ne uspije sve riješiti do tog datuma, prijeti mu čak i izdržavanje zatvorske kazne.

Madridski sud naložio je zvijezdi Bayerna da se dobrovoljno javi u zatvor kako bi odradio kaznu zbog toga što je prekršio zabranu prilaska koju mu je sud odredio prema njegovoj bivšoj partnerici.

Hernandez je putovao u Miami, zajedno sa svojom partnericom, nakon što im je sud oboma odredio zabranu prilaska jedno drugome nakon ranijeg sukoba. Ne samo da su putovali zajedno, podijelili su i fotografije s putovanja koje dokazuju da su se vjenčali u Las Vegasu ignorirajući zabranu prilaska.


Ovo je Hernandezu treći prekršaj te vrste pa je sud odbio sve dosadašnje žalbe, a španjolski As piše da je ostala još samo jedna. Sukladno tome, Hernandez će 19. listopada biti službeno obaviješten da mora u zatvor na šest mjeseci.

Nakon toga ima 10 dana da dobrovoljno dođe i javi se u zatvor. Ako tako ne napravi, bit će poduzeti svi potrebni pravni koraci kako bi ga se tamo dovelo protiv njegove volje.

Jedino što Hernandeza može spasiti u ovom trenutku jest posljednja žalba. Ako ona bude uvažena na vrijeme, neće morati odraditi ni dana zatvora, ali španjolski mediji tvrde kako je to malo vjerojatno s obzirom na to koliko takvi procesi inače traju, piše Index Sport.

Podsjetimo, Francuz je prije dvije godine potpisao ugovor s najtrofejnijim njemačkim klubom do ljeta 2025., a Atletico, bivši Hernandezov klub, dobio je odštetu od vrtoglavih 85 milijuna eura. Hernandez je tako postao najskuplji igrač u povijesti njemačkog velikana.

Hernandez je rođen u Marseilleu, gdje mu je igrao otac, a s četiri godine s obitelji se preselio u Španjolsku. 2007. dolazi u omladinsku školu Atletica za koji je nastupao cijelu seniorsku karijeru do transfera u Bayern.

Bild.ba

Previous articleSanaderu smanjena zatvorska kazna
Next articleSekta joj ubila sina pa joj smještali aferu o uzimanju mita, prepričala je sve stravične detalje
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments