Ništa od Messija, ali Inter se okreće drugom igraču Barcelone

Izvor: Index

Sportski direktor Intera Piero Ausilio je za Sky Sports potvrdio kako talijanski klub nije u utrci za dovođenjem Lionela Messija na Giuseppe Meazzu. Inter se najglasnije spominjao kao moguća Argentinčeva destinacija uz Manchester City i Paris Saint-Germain.

Ipak, od Messijeva prelaska u Inter neće biti ništa, a kao glavni problem su se ispostavile financije talijanskog prvoligaša.

“Ne postoji klub koji ne želi dovesti Messija, ali realnost je drugačija. Na tržištu moramo biti pametni i oprezni. Znamo što moramo napraviti, a prvo idu odlasci. Kroz njih možemo financirati dolaske. Prilika je malo i one koje možemo iskoristiti ne donose previše novaca”, kazao je Ausilio koji želi jednog drugog igrača Barcelone.

Riječ je u Arturu Vidalu koji je u Italiji već igrao za Juventus.

“Sviđa nam se Arturo Vidal, ali on je igrač Barcelone u ovom trenutku. Ako ga žele pustiti pod pravim uvjetima, razmislit ćemo o njegovu dovođenju”, iskren je bio sportski direktor Intera.

Bild.ba



Komentari

Next Post

Biden u kolovozu prikupio više od 300 milijuna dolara

Sri ruj 2 , 2020
Demokratski kandidat za američkog predsjednika Joe Biden u kolovozu je zabilježio rekordni mjesec s više od 300 milijuna dolara donacija.