Nole konačno potvrdio nastupa li na Australian Openu

Nole je iskoristio tu mogućnost i opravdali su mu zahtjev da nastupi bez cijepljenja. Sam je to odlučio otkriti iako su iz Melbournea poručili da svaki takav slučaj neće javno otkriti.

Foto: Arhiva

Prijalo mi je biti s obitelji i dragim ljudima, odmorio sam se od vrlo duge i uspješne sezone 2021. Sad krećem u Australiju, napisao je srpski tenisač uz fotografiju spremne opreme i prtljage na aerodromu.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (34) napokon je potvrdio: nastupit će na Australian Openu, i to nakon što je dobio izuzeće od obveznog cijepljenja za sve koji sudjeluju na prvom Grand Slamu sezone, prenose 24sata.hr.

Poruku je Srbin objavio na Instagramu uz fotografiju na pisti aerodroma i spremnim koferima.

“Sretna svima nova godina! Želim vam puno zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da njegujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovom divnom planetu”, napisao je Nole i nastavio:

“Prijalo mi je biti s obitelji i dragim ljudima, odmorio sam se od vrlo duge i uspješne sezone 2021. Sad krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam živjeti i disati tenis idućih nekoliko tjedana natjecanja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ’22.”


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Podsjetimo, posljednjih nekoliko tjedana svjetski mediji intenzivno pišu o Đokovićevu nastupu na Australian Openu jer je u australskoj državi Viktoriji cijepljenje obvezno svima koji rade. Postoji i onaj “ali”, a to su liječnički opravdana izuzeća.

Nole je iskoristio tu mogućnost i opravdali su mu zahtjev da nastupi bez cijepljenja. Sam je to odlučio otkriti iako su iz Melbournea poručili da svaki takav slučaj neće javno otkriti.

Ranije je u Australiju stigao i Rafael Nadal pa će njih dvojica krenuti u boj na 21. Grand Slam. Izjednačen je s njima i Roger Federer, koji je zbog ozljede još u studenom potvrdio kako ga neće biti u Melboruneu.

SOURCE24sata.hr
Previous articleUpitno izdavanje dva sveska Hrvatske enciklopedije BiH
Next articleMAJKA HEROINA Na leđima nosi svog sina invalida i prolaze svijetom
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments