Novi eksces Brozovića: Galamio po bolnici zbog prijatelja, intervenirala i policija

Novi eksces Brozovića: Galamio po bolnici zbog prijatelja, intervenirala i policija

Hrvatski nogometaš došao je s ozlijeđenim prijateljem, također Hrvatom (42), i tražio da ga odmah prime iako je bilo i hitnijih slučajeva. Bolničkom osoblju učinilo se da je “pod gasom”.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović (27) divljao je u milanskoj bolnici San Carlo, piše La Gazzetta dello Sport, prenosi 24sata.hr.

Veznjak Intera došao je na hitnu s prijateljem, također hrvatskim državljaninom (42), koji je ozlijedio nogu, te inzistirao da ga odmah prime iako je bilo i težih slučajeva od njegova.

Kako piše poznati talijanski dnevnik, Brozović je počeo galamiti, a osoblju bolnice učinilo se i da je pod utjecajem alkohola pa su pozvali karabinjere koji su ga pokušali smiriti.

Isprva ih nije poslušao, tvrdi Gazzetta, i nastavio je divljati, a nakon što su mu rekli da će snositi teže kaznene posljedice ipak se primirio i ispričao pacijentima u čekaonici i liječnicima.

Novi je to eksces hrvatskog nogometaša u Italiji niti dva tjedna nakon što je, zbog vožnje pod utjecajem alkohola, ostao bez vozačke dozvole.

U noći s 10. na 11. srpnja uhvaćen je u pijanoj vožnji u Rolls Royceu vrijednom 300.000 eura, i to nakon što je prošao kroz crveno. Napuhao je 0,6 promila, oduzeli su mu vozačku na šest mjeseci, ali i auto, a Inter ga je kaznio sa 100.000 eura. No ostao je normalno konkurirati za utakmice.

Nedugo nakon toga na Instagramu se našalio na vlastiti račun objavivši fotografiju s opisom “Obećajem, samo voda”. Komentirali su to suigrači iz reprezentacije.

“Imaš novi nadimak #gaziranavoda”, napisao je Ivan Perišić.

“Znači, lagano taksi!”, nadovezao se Dejan Lovren.

Prije četiri godine Brozović je napravio sličan prijestup u Hrvatskoj. Dvaput je u svojoj Velikoj Gorici prošao kroz crveno, a napuhao je 0,87 promila. I to s bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta dva mjeseca ranije.

Veznjak “vatrenih” fantastičan je na terenu i na tome mu nitko ne može prigovoriti, jedan je i od dokapetana Intera, ali očito se nikako ne može primiriti izvan terena…

Bild.ba