Održano tek jedno natjecanje terenskih vozila: POBJEDA PA PREKID OFF ROAD SEZONE

Održano tek jedno natjecanje terenskih vozila: POBJEDA PA PREKID OFF ROAD SEZONE

Upravo kada se počelo približavati proljeće i kada su mnogi ljubitelji aktivnosti i sportova u prirodi započinjali sezone natjecanja sve je naprasno prekinula pandemija koronavirusa. Tako je početkom mjeseca započela i sezona natjecanja terenskih vozila, ali je iz već navedenog razloga, nakon prve utrke prekinuta.

Prva utrka u kojoj su sudjelovali i istarski vozači održana je 7. ožujka u slovenskoj Radovljici, a na njoj je sudjelovao i naš poznati i višestruko nagrađivani vozač Vedran Šćulac član AMK No limits Istra iz Bravari, koji je osvojio prvo mjesto u klasi do 2.000 kubika i prvo mjesto u ukupnom poretku. Lani se na ovoj utrci Šćulac sa svojim Suzuki Samuraiem prevrnuo i završio bez plasmana. Stoga je ove godine želio popraviti dojam i plasman, što je i uspio jer ove je godine utrka u Radovljici za njega bila izuzeto uspješna pa se iz Slovenije vratio s dva pobjednička pehara, jedan za pobjedu u klasi i jedan za najbolji plasman.

Zadovoljan početkom sezone Šćulac zahvaljuje svom sponzoru “Eurotimu” i Emilu Hrvatinu kojima također pripisuje zasluge za ovaj rezultat, a zahvalan je i organizatoru Radovljice, Mateju Podgorniku, koji se i ovoj prigodi pokazao kao srčani borac i odličan vozač.

Sezona off road utrka trebala se nastaviti 15. ožujka u Buzetu i 28. ožujka u Gambetićima, ali su natjecanja otkazana. Nakon toga, ako bude moguće održati utrku 1. svibnja, na redu je Motovun.