Pijani suci upali na teren uoči utakmice Hrvatska-Rusija, slikali se s reprezentativcima

Uoči kvalifikacijskog susreta za SP 2022. između Hrvatske i Rusije četvorica ligaških sudaca u alkoholiziranom su stanju upali na Poljud, a prijava Policijske uprave Splitsko-dalmatinske poslana je HNS-u

14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. (14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske

Hrvatski nogometni savez suspendirao je četvoricu svojih dužnosnika zbog nesvakidašnjeg incidenta, prenosi Večernji list.

Prvoligaški sudac iz 1. skupine pomoćnih sudaca Ivan Mihalj iz Velike Mlake, trećeligaški sudac 3. HNL Središte Petar Jerbić iz Velike Mlake i četvrtoligaški sudac Željko Dolibašić iz Velike Gorice u alkoholiziranom su stanju upali na poljudski travnjak uoči utakmice Hrvatske i Rusije i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima.

Prema prijavi Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, uz spomenutu trojicu dužnosnika prijavljen je i povjerenik 3. HNL Središte Dalibor Meić koji nije bio alkoholiziran, a incident se dogodio uoči kvalifikacijske utakmice za SP 2022. između Hrvatske i Rusije.

Prijava je poslana HNS-u koji je odmah reagirao i suspendirao spomenutu četvoricu, a nakon njihovih očitovanja, Disciplinska komisija odlučit će o eventualnim sankcijama.

SOURCEBild.ba
Previous articleĐoković: Meč s Hrvatskom nosi dodatni motiv i stres
Next article‘Venecijanci’ protiv Daytona, ranije štitili, a sada brišu narode iz Ustava
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments