Pogledajte emotivni oproštaj Mirka Alilovića od sina: Otišao je na Euro spašavati Hrvatsku

Iskusni vratar se već bio oprostio od reprezentacije, međutim nakon što se hrvatska reprezentacija našla u teškoj situaciji prihvatio je poziv izbornika Horvata da pomogne našim momcima i s 36 godina na leđima.

Iskusni vratar se već bio oprostio od reprezentacije, međutim nakon što se hrvatska reprezentacija našla u teškoj situaciji prihvatio je poziv izbornika Horvata.

Nakon što je PCR test potvrdio rezultate brzog antigenskog Covid testiranja te je obznanjeno da je hrvatski vratar Mate Šunjić pozitivan na koronavirus, izbornik Hrvoje Horvat je odlučio pozvati još jednog igrača pa će se tako reprezentaciji priključiti Mirko Alilović.

Iskusni vratar se već bio oprostio od reprezentacije, međutim nakon što se hrvatska reprezentacija našla u teškoj situaciji prihvatio je poziv izbornika Horvata da pomogne našim momcima i s 36 godina na leđima.

Njegov odlazak iz reprezentacije prije tri godine bio je posebno emotivan pa je i povratak na ovome Euru takav. Naime, fotografija Alilovića i njegovog sina u zagrljaju pred Mirkov odlazak u Budimpeštu ganula je sve koji su je vidjeli, a ekskluzivno ju je dobila redakcija Večernjeg lista.

Objavila ju je njegova supruga Iva s kojom je u sretnom braku više od deset godina, a zajedno imaju troje djece – desetogodišnjeg Ivana, osmogodišnjeg Matu i trogodišnjeg Antu.


U nekoliko Instagram storyja ‘Mirkovaiva’, kako se zove na toj društvenoj mreži, pokazala je koliko je ponosna na svoga supruga, a njihovu ljubav nije krila niti ranije.

Dapače, često objavama pokazuje kako su zaljubljeni i sretni kao i prvoga dana. Podsjetimo Horvat je naknadne pozive poslao i Kristijanu Pilipoviću, Dominiku Kuzmanoviću, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću i Veronu Načinoviću.

Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak “osiguranje“ ukoliko se pojavi Covid – 19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.

Hrvatska u 1. kolu drugog kruga 20. siječnja igra protiv Crne Gore, a dva dana kasnije suparnik će nam biti Danska. Nakon toga slijede još dvije utakmice 24. siječnja protiv Islanda, a 26. siječnja protiv boljeg iz večerašnjeg ogleda Portugala i Nizozemske.

SOURCEVečernji list
Previous articlePa može li degutantnije: Sarajevski novinar piše o Milanovićevom penisu
Next articleISTINA ILI LAŽ? Zovko: U BiH nitko nikoga ne voli
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments