Prometno među Kaubojima: Horvat pozvao šestoricu novih igrača

Hrvatska rukometna reprezentacija napustila je Szeged i otputovala u Budimpeštu gdje će u utorak igrati protiv Crne Gore. Dva dana kasnije suparnik će biti Danska, a preostala dva suparnika u drugom krugu Hrvatska će saznati večeras.

Hrvatska je imala velikih problema s koronom, u reprezentaciji je i dalje nekoliko zaraženih rukometaša. Oni reprezentativci koji imaju koronu prebačeni su u Zagreb pa će se priključiti reprezentaciji kada budu negativni na testiranju. Ostali će na novo testiranje danas.

Izbornik Hrvoje Horvat zbog toga je pozvao šestoricu novih rukometaša. Pozive su dobili Kristijan Pilipović iz Schaffhausena, Ivan Slišković – lijevi bek Porta, Vlado Matanović, desno krilo PPD Zagreba, Mateo Maraš, desni bek Pelistera iz Makedonije, golman Nexea Dominik Kuzmanović, te Veron Načinović iz Montpelliera.

“Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak “osiguranje“ ukoliko se pojavi Covid – 19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi”, objavio je Hrvatski rukometni savez.

SOURCEBild.ba
Previous articleNives Celzijus žrtva osvetničke pornografije: “To nije moja veličina grudi i bradavica”
Next articleSin folk pjevačice: Majka se namjerno zarazila koronom i umrla, antivakseri imaju njenu krv na svojm rukama
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments