Raketa će doći na Poljud u posebnoj ulozi!

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku reprezentaciju, Rakitić se oprostio od nastupa za vatrene u rujnu prošle godine.

Puni Poljud imat će priliku pozdraviti ga neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu.

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Ivan Rakitić bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska – Rusija, objavio je HNS na svojim web-stranicama, prenosi Večernji.hr.

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivan Rakitić, bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska – Rusija.

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku reprezentaciju, Rakitić se oprostio od nastupa za vatrene u rujnu prošle godine.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su Rakitića na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koju će hrvatska reprezentacija odigrati 14. studenoga na Poljudu protiv Rusije.

Rakitić se rado odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu.


SOURCEBild.ba
Previous articleOzlijeđena i dvojica policajaca u neredima koji su se zbili u Mostaru
Next articleBanožić ponovno o Milanoviću, evo što je sada pričao
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments