Saudijska lova, saudijska pravila: Ovo je novi dres Newcastlea, navijači bijesni

Newcastle je na 14. mjestu engleske Premier lige s 43 boda iz 36 prvenstvenih susreta.

Twitter

Otkako su saudijski milijarderi preuzeli klub sa St. James Parka, Newcastle je skočio s 19. na 14. mjesto engleske Premier lige i spasio se od ispadanja u drugi rang engleskog nogometa.

S pet zimskih pojačanja zaustavili su strmoglavi pad momčadi koji je započeo pod vodstvom, navijačima omraženog, bivšeg vlasnika Mike Ashelyja koji je 14 godina sjedio na čelu kluba.

Dolaskom investicijskog fonda iz Saudijske Arabije zavladao je optimizam u klubu i oko kluba. Novi vlasnici su dočekani s oduševljenjem, ali čini se da je ono bilo kratko vijeka.

Navijače je neugodno iznenadila vijest o izgledu gostujućeg dresa za narednu sezonu. On će biti u bijeloj i zelenoj boji. Odnosno, u bojama zastave Saudijske Arabije, piše engleski Daily Mail.

Dakako, ovim potezom vlasnici Newcastlea žele se još više probiti na arapsko tržište i zaraditi što je više moguće od prodaje dresova, ali to je izazvalo veliku zabrinutost među navijačima engleskog kluba koji se pitaju je li ovo samo početak velikih promjena, prenosi gol.hr.


SOURCEBild.ba
Previous articleMuškarac (35) u Njemačkoj ubio suprugu (33) i kćer (6), a četverogodišnjeg sina teško ozlijedio. Zatim se ubio
Next articleMedvjedev govorio o “zapadnom smeću”, zaprijetio novim krizama, izgladnjivanjem, epidemijama..
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments