Već smo vam rekli da je Hrvatska popila disciplinsku od Fife zbog borjana, a evo koliko dana HNS ima za odgovor

Borjan je nakon utakmice rekao da je dobio puno poruka od bijesnih hrvatskih navijača nakon što je prije utakmice procurio njegov telefonski broj.

Split, 10.10.2019 - Utakmica 6. kola skupine E kvalifikacija za nogometni EURO 2020. Hrvatska - Maðarska. Na slici hrvatski navijaèi. foto HINA/ Miroslav LELAS/ ik

Hrvatski nogometni savez (HNS) ima šest dana za odgovor nakon što je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) otvorila disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja dijela navijača na utakmici protiv Kanade.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) otvorila je u utorak disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja dijela navijača na utakmici Svjetskog prvenstva u Katru protiv Kanade, objavila je FIFA na svojim stranicama.

Hrvatski navijači vrijeđali su kanadskog vratara Milana Borjana, koji ima srpske korijene i koji je ranije imao neprimjerene izjave o Domovinskom ratu. Kada je Hrvatska slavila 4-1, na tribinama je osvanuo plakat uvredljivog sadržaja, a i povici su bili uvredljivi.

Borjan je nakon utakmice rekao da je dobio puno poruka od bijesnih hrvatskih navijača nakon što je prije utakmice procurio njegov telefonski broj.

“Pokrenut je disciplinski postupak zbog ponašanja dijela naših navijača. Ne mogu komentirati pojedinačni postupak, ali HNS uvijek osuđuje diskriminaciju i rasizam. Imamo šest dana za odgovor i Savez će vrlo vjerojatno izjasniti, a onda ćemo vidjeti što će biti dalje,” kazao je glasnogovornik Tomislav Pacak.


SOURCEHina
Previous articleDodik se sastao s Varhelyijem, a o osmjeh kod obojice pršti od uha do uha: lider Srpske najavio kandidatski status u ovoj godini!
Next articleOdržana 69. Svečana glavna izvještajna skupština HKD Napredak
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments