Velika tučnjava na rukometnoj utakmici

Velika tučnjava na rukometnoj utakmici

Nemile scene nakon utakmice 13. kola PAKET 24 Premijer lige između RKHM Dubrovnik i Sesveta u Gospinom polju, koju su gosti dobili s 36:30, međutim, ne između dva suparnika, već igrača i navijača (roditelja i prijatelja igrača) domaćih s jedne, te Iva i Antonia Dragića s druge strane, dopredsjednika dubrovačkog kluba odnosno kondicijskog trenera, piše Dubrovački vjesnik.

Ivo Dragić je tijekom utakmice uputio s tribina kritike na račun igrača, a kako to nije dobro sjelo roditeljima igrača, pale su ružne riječi nakon utakmice. Reagirao je dopredsjednikov sin, Antonio Dragić, nastala je gužva u koju je nakon toga uletio Ivo Dragić. Bilo je udaranja.

“Ovo je bruka i sramota. Nekoliko igrača se bori za klub, ostavlja srce na terenu, bez kune već duže vrijeme, i doživi uvrede od alfe i omege kluba, Iva Dragića, te njegovog sina. Sramota”, prvi je reagirao Maro Dabelić, kapetan RKHM Dubrovnik.

Čulo se: “Dragiću, odlazi iz Kluba”. Došla je nakon svega i policija (potvrđeno je kako je jedna osoba ozlijeđena). Igrači ističu kako neće igrati dok je Ivo Dragić u klubu, prenosi Index.

Bild.ba