VIDEO | Kako je ovo uopće uspjela? Nesretna nogometašica postigla hattrick, ali u vlastitu mrežu

Nesretna Moore je nakon par minuta i zamijenjena, a ovu će utakmicu jako dugo pamtiti.

Stoperica Liverpoola i ženske nogometne reprezentacije Novog Zelanda Meikayla Moore će dugo pamtiti svoj nastup protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Nažalost, neće ga pamtiti po dobrom. Moore je postala viralni hit nakon što je u prvih pola sata igre uspjela zabiti čak tri autogola.

Nesretna Moore je prvi autogol zabila već u 5. minuti igre tako što je jedan centaršut s lijeve strane nogom skrenula u vlastitu mrežu. Na njenu žalost, to je bio tek početak njenih muka, prenose “Sportske novosti”.

Nije dugo trebalo čekati na novi gol Moore, ali za SAD. Samo minutu kasnije Moore je glavom nakon jednog ubačaja prevarila svoju vratarku i zabila svoj drugi autogol.


Nesretni golovi su ostavili traga na Moore koja je očito bila potresena time pa je u 36. minuti opet pogriješila i tako kompletirala hat-trick autogolova. Ovaj je zabila nogom nakon prizemnog ubačaja s desne strane.

Nesretna Moore je nakon par minuta i zamijenjena, a ovu će utakmicu jako dugo pamtiti. Amerikanke su pak u drugom dijelu bile nešto manje efikasne od Moore, ali uspjele su dodati još dva u mrežu Novog Zelanda i slaviti s visokih 5:0.

SOURCEBild.ba
Previous articleTrump lansirao vlastitu društvenu mrežu, aplikaciju možete skinuti već danas
Next articleKum Dino Rađa o vjenčanju Graše i Hane: A zašto vam je žao Danijele, ona je otišla od njega
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments