Vratar Gorice dirnuo Osječane gestom nakon utakmice u Gradskom vrtu

U sklopu šestog kola HNL-a Osijek je na svom stadionu pobijedio Goricu 2:1 u sjajnoj utakmici.

Osijek je poveo u 45. minuti golom Miereza, da bi se Gorica preko Lovrića vratila u 84. minuti. Zadnje minute utakmice bile su jako uzbudljive, a Osječani su u sudačkoj nadoknadi golom Grgića došli do tri boda.

Na golu Gorice bio je Kristijan Kahlina, jedan od najboljih golmana u Hrvatskoj. Kahlina je vlasnik rekorda HNL-a po broju uzastopnih nastupa. Jučer je branio svoju 143 utakmicu zaredom za Goricu, uključujući i 2. HNL.

Da se radi o sjajnom golmanu i van terena Kahlina je to jučer pokazao neviđenom gestom. Igrači nakon utakmice tradicionalno jedu pizzu kako bi vratili potrošene kalorije.

Dok su se igrači Gorice gostili, Kahlina je čuo djecu kako mu govore: ”Blago njemu, on ima pizzu”, golman Gorice je bez razmišljanja uzeo svoju cijelu pizzu i odnio je djeci na tribine koji će zauvijek pamtiti potez gostujućeg golmana, piše gol.hr.

Sljedeći put kada Kahlina dođe u Gradski vrt sigurno će dobiti lijepu dobrodošlicu od sjajnih Osječana koji mu ovo nikada neće zaboraviti.

Bild.baKomentari

Next Post

Britanski umjetnik radi na najvećoj slici na platnu na svijetu

Ned ruj 27 , 2020
Kupci će "posjedovati dio najveće ikad stvorene slike, a osim toga imat će dio povijesti, dakle dio čovječanstva", rekao je umjetnik.