ZADAO GLAVOBOLJU KOVAČU Ljubić: Ponosan sam na svoje Izbično i roditelje rođene u Hercegovini

Iako su nogometaši Monaca, ekipe koju predvodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač, na otvaranju nastupa u Europskoj ligi pobijedili austrijski Sturm Graz u susretu 1. kola skupine B, mnogi su stručnjaci komentirali kako su do tijesne pobjede od 1:0 došli teškom mukom, piše Večernji list BiH.

U redovima Sturma dobru je igru na nogometnom terenu pružio veznjak Ivan Ljubić, podrijetlom iz Širokog Brijega, odnosno naselja Izbično, koji je umalo “ohladio” domaćina zatresavši i vratnicu.

Ovaj mladi igrač iz Austrije, rođen u Beču 7. srpnja 1996. godine, s ponosom ističe svoje hercegovačke korijene (roditelji su mu rođeni u Hercegovini) i mjesto iz kojeg potječe.

Za Večernji list nakon utakmice je otkrio kako je razgovarao s Nikom Kovačem, inače podrijetlom Livnjakom, ali i jednu lijepu vijest iz privatnoga života.

Naime, Ivan će dogodine uploviti u bračnu luku sa svojom odabranicom, a svadbeno veselje priredit će u Širokom Brijegu, gdje Ivan dolazi svakoga ljeta.


Na svome je Facebook profilu Ivan objavio i fotografiju na kojoj ispod dresa pokazuje majicu s natpisom:

“Moj dida i ja prijatelja dva”, uz srce i poruku “R.I.P. Opa” (djed na njemačkom, nap. a.).

Vrhuncem svoje karijere smatrao bih poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Kad bih dobio poziv za vatrene, bio bih najsretniji – otkrio je Ivan za Večernjak.

Ivan za Sturm igra od 2019., u Europskoj ligi, sezoni 2021./2022., odigrao je dosad tri utakmice, dok je u austrijskoj Bundesligi, sezoni 2021./2022., zabilježio šest izlazaka na travnjak.

Bild.ba

Previous articleOPASNA PRAKSA KOJU SU OSJETILI NA SVOJOJ KOŽI Bošnjaci nameću Hrvatima vlast, a Srbi Bošnjacima
Next articleIslamisti prije 24 godine u Mostaru izvršili teroristički napad osvećujući se HVO-u!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments