Zapelo u pregovorima sa Realom. Čeka li Luku Modrića sudbina Sergija Ramosa?

Ipak, postoji i iznimka od tog pravila.

Arhiva

Gdje će Luka Modrić igrati sljedeće sezone? To je pitanje na koje odgovor traže mnogi navijači Reala, ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije s obzirom na to da ugovor Modrića s “Kraljevskim klubom” istječe sljedećeg ljeta.

Prije nekoliko dana je došla vijest kako su se Modrić i Real dogovorili o produženju ugovora na još jednu godinu, ali izgleda kako je došlo do promjene, prenose “Sportske novosti”.

“Klub je prezadovoljan Lukom Modrićem, a on se u Realu osjeća sjajno i nema namjeru otići. Dogovor je lako postignut”, pisala je tada Marca, a danas je “El Nacional” donio vijest kako su pregovori ipak zapeli.

Naime, katalonski medij donosi da Modrić želi produženje ugovora na još dvije godine, do ljeta 2024. godine, ali to se kosi s proklamiranom politikom Madriđana da se igračima starijim od 30 godina ugovor produžuje samo za jednu sezonu zbog straha od ozljeda i pada forme.

Zbog toga je, uostalom, i Sergio Ramos ovog ljeta prešao u PSG jer je tražio ugovor do 2023., a predsjednik Reala Florentino Perez mu je nudio samo so 2022.


Ipak, postoji i iznimka od tog pravila. Karim Benzema je u listopadu potpisao produženje ugovora do 2023., godine a tada je imao 34 godine. Modrić ima dvije godine više, a s traženim produženjem na dvije godine vjerojatno bi u nogometnu mirovinu otišao upravo iz Reala.

SOURCEBild.ba
Previous articlePrometna u Mostaru: Umalo pokosio radnika, pa udario u drugi automobil
Next articlePlenković ne bira riječi kad govori o Milanoviću. Zamislite da barem upola ovako strastveno brani bh. Hrvate
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments