Žestoki sukobi navijača Zrinjskog i albanske policije, intervenirala i hitna, pogledajte snimke

Za sada nije poznat razlog koji je doveo do incidenata. Nekoliko navijača je nakon intervencije policije privedeno, a na stadionu je bilo oko 50 ultrasa.

Foto: Screenshot

Navijači Zrinjskog sukobili su se sinoć s policijskim snagama ispred stadiona Air Albania, nakon završetka utakmice pretkola Konferencijske lige koju je prvak BiH igrao protiv Tirane.

Na snimkama koje je objavio Euronews Albania vidi se da navijači bacaju predmete poput stolica i staklenih boca u pravcu policije. U međuvremenu, policija je upotrijebila suzavac da rastjera navijače.

Za sada nije poznat razlog koji je doveo do incidenata. Nekoliko navijača je nakon intervencije policije privedeno, a na stadionu je bilo oko 50 ultrasa.

Na društvenim mrežama odmah su se pojavile snimke nereda i privođenja navijača, ali i policijske brutalnosti. Vidi se i kako pripadnici osiguranja šutiraju nogom jednog navijača Zrinjskog dok je ovaj na tlu.


Na terenu su posla imale i ekipe hitne pomoći.

Sljedeću snimku možete pogledati samo izravno na YouTubeu.

U sukobima su ozlijeđeni po jedan policajac i navijač, koji se nalaze u bolnici, pod nadzorom liječnika, izvan životne opasnosti.

SOURCEBild.ba
Previous articleGospođa iz BiH godinama primala socijalu u Austriji, nije rekla da u Hrvatskoj ima vilu i 17 apartmana
Next articleSuljagić prijeti ratom: Ako je ovo što sam uspio saznati o izmjenama Izbornog zakona točno, mi – Bošnjaci, Bosanci, Ostali – nemamo što tražiti u BiH
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments