Susjedi uvode policijski sat

Izvor: Mediji

Zbog porasta slučajeva koronavirusa Crna Gora uvodi policijski sat od ponedjeljka, 28. rujna, pa do 12. listopada u tri grada.

Riječ je o Nikšiću, Beranama i Andrijevici, gdje će biti zabranjeno napuštanje domova od 22 sata do pet sati ujutro, a zabranjen će biti i rad ugostiteljskih objekata i kućne posjete.

Prema odluci crnogorskog Nacionalnog koordinacionog tijela, u Rožajama će od 28. rujna biti zabranjen rad ugostiteljskih objekata i kućni posjeti.

U Kotoru, Budvi, Podgorici i Pljevljima će od 28. rujna do 12. listopada ugostiteljski objekti moći raditi do 22 sata. Za stolovima će moći da sjede najviše dvije osobe, dok će obvezan razmak između stolica biti jedan metar.

U ostalim crnogorskim općinama primjenjivat će se epidemiološke mjere koje su i do sada bile na snazi.

Nove mjere Nacionalnog koordinacijskog tijela primjenjivat će se na osnovu liste kumulativne incidencije koronavirusa za lokalne samouprave, u periodu od 12. do 25. rujna, koju je objavio crnogorski Institut za javno zdravlje.

Bild.baKomentari

Next Post

Ljepotica pokušala ubiti muža, a spasio ga - njezin ljubavnik

Sub ruj 26 , 2020
Brakorazvodna parnica nogometaša i ljepotice puna kontroverzi umalo se završila tragičnim događajem, koji je spriječen. Supruga bivšeg reprezentativca Turske Emre Aşıka, Jagmur, optužena je za planiranje ubojstva upravo poznatog nogometaša. Ljepotica iz Turske koja je već osam godina u braku sa 19 godina starijim muškarcem je željela se riješiti Emrea […]