Teta otrovala djecu iz vrtića, jedno preminulo. Osuđena je na najstrožiju moguću kaznu

Izvor: BBC

Mediji su javljali kako je 23 djece počelo povraćati te padati u nesvijest nakon što su doručkovali kašu koju im je pripremila odgajateljica.

Odgajateljica iz Kine osuđena je na smrtnu kaznu jer je otrovala 25 djece te ubila jedno u vrtiću gdje je radila, javlja BBC.

Wang Yun uhićena je prošle godine kada su djeca iz vrtića u gradu Jiaozuo završila u bolnici jer im je pozlilo nakon što su pojeli kašu za doručak. Incident se dogodio 27. ožujka prošle godine. Mediji su javljali kako je 23 djece počelo povraćati te padati u nesvijest nakon što su doručkovali.

Sud je utvrdio kako je Wang Yun stavila otrov natrijev nitrit u doručak kako bi se osvetila jednom djetetu s kojom se raspravljala. Sud je rekao da je Wang Yun djelovala “prezirno i zlobno”. To nije bio prvi put da je Wang Yun nekog otrovala. Naime, tijekom suđenja pokazalo se kako je već ranije isti otrov stavila u hranu svom suprugu koji je pretrpio blaže smetnje.

Inače, Kina odbija otkriti koliko ljudi osudi na smrtnu kaznu godišnje. No, organizacije za ljudska prava procjenjuju da ih se smaknu na tisuće.

Bild.baKomentari

Next Post

Hoće li kraljica trotoara dobiti kaznu? Evo što kaže policija

Uto ruj 29 , 2020
Nakon što se dugo nije pojavljivala u javnosti, Sebija Izetbegović, ravnateljica KCUS-a i supruga predsjdenika SDA Bakira Izetbegovića, jučer je izazvala gnjev jednim potezom. Naime, Raport je jučer prvi objavio fotografije čitatelja na kojima se vidi kako je Izetbegović parkirala svoj skupocjeni terenac Mercedes nasred Titove ulice u centru Sarajeva, […]