VIDEO Hrvatski majstor ne staje: Vlašić asistirao pa zabio četvrti gol u tri utakmice

Izvor: 24 sata

Foto: Twitter

Trpa i ne staje Nikola Vlašić! Na red je u srijedu došao i Orenburg, zadnja momčad ruske lige koju je CSKA u gostima dobio s uvjerljivih 4-0, a načeo u 32. minuti uz prvi od dva Vlašićeva današnja potpisa.

Oteo je naš majstor jednu loptu na skoro 30-ak metara od gola, napravio više od 50 posto posla pripremivši sve za strijelca Čalova. Potom, u 59. minuti, to je postao i Vlašić. Sada je njemu uzvratio Čalov, lijepo mu odigrao petom, a Niksi prizemnim udarcem podebljao svoju ovosezonsku statistiku na 11 golova u 27 nastupa u ruskom prvenstvu.

Ovaj mu je, štoviše, bio četvrti u posljednje tri utakmice. Prije četiri dana Ahmatu je dao jedan, a posljednjeg dana lipnja u gradskom derbiju dva Spartaku, pa je jedina šteta što su do kraja ruske Premier lige ostala još samo tri kola.

Međutim, nije to bilo sve od CSKA-ovih Hrvata danas. Ako se sjećate, ondje igra i Kristijan Bistrović (ušao u 54. minuti) koji je bio asistent Schennikovu za treći gol gostijuu 78. minuti. Četiri minute kasnije Vlašić je izašao iz igre, a u četvrtoj minuti nadoknade, ako koga još i to zanima, četvrti je gol zabio Obljakov.

Rusko prvenstvo, inače, odavno je riješeno iako tek prekjučer i matematički. Zenit je novi-stari prvak, dok se CSKA “tuče” s Krasnodarom i Rostovom za treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Krasnodar, s bodom manje od CSKA-a te dvije utakmice manje, ima pole position, barem tako izgleda…

Bild.baKomentari

Next Post

Prosvjed u Beogradu: Sergeju Trifunoviću razbijena glava

Sri srp 8 , 2020
Ispred Skupštine Srbije demonstranti su napali glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića. Na fotografijama se vidi kako je Trifunoviću razbijena glava.