Aco objavio sljedećeg gosta i izazvao žestoku raspravu

Aco objavio sljedećeg gosta i izazvao žestoku raspravu

Screenshot: HRT

Aleksandar Stanković jučer je na službenom profilu emisije Nedjeljom u 2 objavio da mu u sljedeću emisiju stiže Ivan Đikić.

– U našu vladu on sigurno neće, ali zato ga Nijemci koriste u kampanji borbe protiv Covida. Ivan Đikić na frankfurtskim ulicama, a u nedjelju u našem studiju na HRT-u – napisao je Stanković uz Đikićeve fotografije, a najava je dobila preko tisuću lajkova, ali i podijelila mišljenja komentatora.

– Bravo za gosta, tko je imao priliku upoznati ovog ‘čovjeka’ s naglaskom na čovjeka, ne na znanstvenika zna da u ovoj zemlji ima još dobrih ljudi…”, jedna je od reakcija, no, nisu sve bile pozitivne.

– A možda u goste da pozovete Valerija Vrčeka, isto vrsnog znanstvenika? Ovog smo već gledali kako mijenja priču i prilagođava sistemu”, “Nažalost…za mene veliko razočaranje…konačno smo saznali tko je i za koga radi“, “Jel ovo onaj što naknadno sve zna što je trebalo?”, “WHO plaćenik koji nas truje lažima. Ne gledam više ovu emisiju. Zgadili ste mi se“, “Nema šanse da gledam tu prodanu dušu! Stvarno degutantno!”, samo su neke od negativnih reakcija.

No, bilo je i onih koji su se krenuli obračunavati s negativnim komentarima. “Nijemci prepoznaju i cijene pamet, a naš narod pametovanje kojekakvih ‘brđana'”, “Uzalud, svaki Hrvat je vrhunski epidemiolog samom sebi. Njemu stručnjaci ne trebaju, jer je on s društvenih mreža naučio sve što treba, a i susjeda mu je rekla da je njoj prošlo kad je preko noći stavila obloge od luka…”, još su neke od reakcija.

Bild.ba