Angelina Jolie nastavlja putovati Ukrajinom i pružati pomoć žrtvama rata: ‘Nijedno dijete ne bi trebalo napuštati svoje domove’

Dan prije posjetila je bolnicu u Lavovu u kojoj se liječe djeca ranjena u ratu, centar za djecu i mlade s teškoćama u razvoju, razgovarala s obiteljima evakuiranih i volonterima.

Holywoodska glumica i UN-ova veleposlanica Angelina Jolie posjetila je Centar za trening i rehabilitaciju Harmony. Tamo je provodila vrijeme s učenicima ustanove, kao i s djecom koja su došla iz krajeva gdje traje ruska agresija.

Dan prije posjetila je bolnicu u Lavovu u kojoj se liječe djeca ranjena u ratu, centar za djecu i mlade s teškoćama u razvoju, razgovarala s obiteljima evakuiranih i volonterima, javlja Pogled.ba.

“Svjedočim otpornosti, hrabrosti i dostojanstvu ukrajinskog naroda suočenog s terorom i traumom rata koji nisu odabrali. Nijedno dijete ne bi trebalo napuštati svoje domove, svjedočiti ubijanju voljenih, trpjeti granatiranje i uništavanje domove”, rekla je Jolie.

SOURCEBild.ba
Previous articleMerdžo: Sada šute i Sjedić i Finci i Zornić. HNS će donijeti konačnu odluku, ali ne vidim zašto ne bismo birali predstavnike gdje je moguće
Next articleOvo još niste vidjeli: U Ljubuškom otvoren prvi muzej duhana u regiji
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments